Registreren

Integratie. Bespaar tijd door uw dagelijkse handelingen te automatiseren

Ons online platform is met elk soort webwinkelsoftware te gebruiken. Een verzendlabel aanmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden om onze software te koppelen aan uw webwinkelsoftware. Hierdoor wordt het o.a mogelijk om vanuit uw webwinkel direct meerdere zendingen tegelijk om te zetten in een verzendlabel.

Voor iedere webwinkel een passende oplossing. Hieronder zetten wij de mogelijkheden op een rijtje.

Plug-ins

Voor optimaal gemak hebben wij een aantal standaard koppelingen beschikbaar voor verschillende webwinkelsoftware. Deze plug-ins zijn gratis beschikbaar voor MyParcel klanten en zeer eenvoudig te installeren. Een koppeling met MyParcel maakt het mogelijk om uw orders direct tot etiketten te verwerken vanuit uw orderoverzicht. Op dit moment hebben wij plug-ins beschikbaar voor de volgende platformen:

API

Indien u gebruik maakt van andere webwinkelsoftware dan hierboven genoemd, kunt u MyParcel ook op maat integreren in uw webshop middels onze API. Onze accountmanagers helpen u hier graag persoonlijk mee en ook onze programmeurs staan voor u klaar.

Bookmark

Als MyParcel klant kunt u onze bookmark in uw browser plaatsen. Middels deze bookmark kunt u op elke willekeurige webpagina, vanuit elk platform, adressen selecteren zodat er direct een verzend etiket van wordt aangemaakt. Deze etiketten hoeft u vervolgens enkel vanuit MyParcel nog te printen. Ideaal voor kleinere webshops met slechts een enkele zending of verkopers op verschillende platformen zoals Ebay, Marktplaats of Bol.com.

XML en CSV

Binnen MyParcel is er de mogelijkheid zending in het systeem te schieten door middel van XML. Daarnaast kunt u door onze CSV import module uw bestellingen eenvoudig in ons systeem uploaden door middel van een CSV bestand. Bijna alle soorten webwinkelsoftware hebben de mogelijkheid om een CSV export te maken van de binnengekomen orders. Voor het uploaden van deze orders in MyParcel maakt het niet uit hoe dit CSV bestand is ingedeeld; u kunt elk soort csv bestand uploaden binnen MyParcel, ons systeem herkent de juiste velden. Dat betekent minder handelingen, meer tijd voor andere (belangrijkere) zaken.

Plug-ins

Bieden wij op dit moment nog geen plug-in aan voor de webshopsoftware die u gebruikt? Wellicht gaat dit in de nabije toekomst veranderen! Stuur ons een bericht om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste ontwikkelingen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Telefoonnummer

023 30 30 315

E-mail

contact

De voordelen

  • Tijdbesparend
  • Eén duidelijk overzicht
  • Voorkom fouten
  • Kosteloos
  • IT service
© 2018 MyParcel. Alle rechten voorbehouden.

Adres: Hoofdweg 679, 2131BC Hoofddorp
Telefoon: 023 30 30 315
E-mail: info@myparcel.nl

PostNL
X

Inloggen.

Vul uw gegevens in om in te loggen.
Bent u nog geen klant, registreer dan direct.

* Verplichte velden

Wachtwoord vergeten
Registreren